Vjenčanja

Vjenčanje je jedinstven dan u životu. Kako bi ga učinili nezaboravnim Angelus Catering nudi niz usluga koje će Vam pomoći u organizaciji proslave.

Želite organizirati primanje uzvanika prije vjenčanja? Nudimo usluge pripreme, dostave i aranžiranja hrane i pića po prihvatljivim cijenama i na lokaciji po Vašoj želji. Nudimo i najam šatora različitih dimenzija u kojima možemo poslužiti hranu i piće, koji služe za zaštitu od jakog sunca ili kiše, tako da ćete biti osigurani i spremni na sve vremenske uvjete. U sklopu usluge nudimo i vlastito posuđe i namještaj kao i svu ostalu opremu potrebnu za organizaciju cateringa.

Imate vlastiti prostor u kojem želite organizirati primanje ili svečanu večeru za vjenčanje? Nudimo dostavu pripremljene hrane i posluživanje ili prema dogovoru pripremu na samoj lokaciji.

Ako sanjate o tome da svečanost organizirate na romantičnoj lokaciji, uz plažu ili na mjestu uz koje vežete zajedničke uspomene, Angelus Catering Vam nudi organizaciju svečane večere u luksuzno opremljenim šatorima za vjenčanja. Naručite slavlje na lokaciji po izboru a nama prepustite brigu o svemu ostalome. Nudimo luksuzno opremljene šatore, profesionalno osoblje i ukusnu hranu sa svježim i domaćim sastojcima.