Najam šatora

Najam šatora za proslavu svečane prigode omogućuje Vam da proslavu održite u primjerenim uvjetima na bilo kojoj željenoj lokaciji umjesto nekog ugostiteljskog objekta, ili unutrašnjosti vlastitog doma.

Angelus Catering nudi Vam šatore različitih dimenzija i namjena, za svaku prigodu. Ukoliko želite organizirati rođendansku proslavu, proslavu krštenja, pričesti, krizme ili vjenčanja u vlastitom dvorištu ili na nekoj drugoj lokaciji, najam šatora je pravo rješenje za Vas! Uz najam šatora prepustite nam brigu i o pripremi hrane od svježih namirnica i dostavu svega na lokaciju po Vašoj želji.

Posebno ističemo našu uslugu najma i kompletne organizacije svečane večere povodom vjenčanja, u luksuznim šatorima za vjenčanja. Šatori su u potpunosti prilagodljivi Vašim željama za uređenjem, broju uzvanika i lokaciji na kojoj želite održati proslavu. Angelus Catering osigurava dostavu, montažu i uređenje šatora, pripremu i dostavu hrane i opreme te posluživanje hrane i pića za Vaše vjenčanje iz snova.